divendres, 10 de gener del 2014

Mireu, Taxonomies de Bloom!


Avui m'agradaria compartir amb vosaltres un concepte que penso que és molt útil. La taxonomia de Bloom. Aquesta eina es la que ens ajudarà a identificar quines son les habilitats cognitives que treballem quan fem una tasca determinada. Com veiem a la imatge d'acontinuació, te forma de piràmide i si la observem amb atenció, podem veure que la part més baixa són les activitats bàsiques, i a mida que es va pujant, van sorgint les activitats més complexes i avançades






A l'any 2008, es va fer una nova revisió i és la que anomenem "Taxonomia de Bloom per a l'era Digital". El que canviar es que van completar cada categoria amb verbs i eines del món digital que donen la possibilitat a que es desenvolupin unes certes habilitats per recordar, comprendre, aplicar, analitzar, avaluar i crear.


Nosaltres, durant aquest semestre hem fet ús de diferents eines, per tant em desenvolupat cada una de les habilitats citades anteriorment. A continuació trobareu un full Excel mostrant tot allò que hem treballat.

Espero que us hagi semblat interessant aquesta manera de recopilar la informació! 
Fins la pròxima!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada